Устаткування для громадського харчування б у - їдалень, піцерій, закусочних

Обладнання для громадського харчування б у

Продаємо обладнання для громадського харчування: вживане або з розпродажу пароконвектомати та б у конвекційні печі, печі для піци й електромеханічне обладнання.

Обладнання для сфери громадського харчування працює в повне навантаження, та й ще це навантаження не рівномірне на протязі дня: пікові години обіду й простої вранці та в пообідні години.

Відвідувачі їдалень, піцерій, закусочних —їх багато і вони демократичні в питанні швидко/недорого/смачно. Тому й кухонне обладнання громадського харчування зобов'язане бути продуктивним, недорогим і вирішувати широке коло завдань. Зарубіжна техніка цьому відповідає, але ціна... Дорого та й не окупається.

А купити в їдальню дороге нове обладнання не завжди видається можливим — дорого. Варіант купити Українське, так, — це набагато дешевше і, зараз, трапляється, що вони не гірші від закордонних, але  доводиться чекати на передзамовлення.

Виходить вірний вибір для їдальні або піцерії, точки фаст фуду — купити обладнання бувше у вжитку або ж на розпродажі. Ті ж м'ясорубки та машини для очищення, подрібнення й переробки овочів працюють надійно і нічим не поступаються новій техніці.

Якщо підшукуємо обладнання в гарячий цех, то Українське хоч і дешевше, але поступаються зарубіжним по швидкості розігріву і тієї ж функціональності, тут імпортні поза конкуренцією. Тому теплове обладнання для їдалень: б у плити електричні та газові, жарові й пекарські шафи, б/у сковороди електричні, харчоварильні котли та інше теплове обладнання краще купувати на розпродажі чи вже були у вжитку.

Окремо виділимо пароконвектомати. Це універсали професійної кухні: ресторану, кафе, їдальні. Він виконує різну термічну обробку: варить, парить, смажить. Тобто вносить деяку різноманітність в щоденність страв, економить місце на кухні та час кухаря, але ніяк не бюджет:(

Б/У Печі для піци однозначно вигідні там, де випічка піц не головний профіль закладу — кафе, бар або просто вирішили спробувати випікати піцу.

Крім теплового обладнання громадське харчування потребуе ще й холодильне обладнання для заморожування та зберігання продуктів, холодильні вітрини, кондитерські вітрини для демонстрації випічки. Ми пропонуємо вам торгове холодильне обладнання б у і холодильне електромеханічне обладнання для продовольчих магазинів.

Підсумуємо. Купуючи вживане обладнання для громадського харчування: в їдальню, піцерію або ресторанне б у обладнання завжди, крім ціни, уточнюйте кондицію, комплектацію та технічні параметри (обладнання може вам не підійти з банальної технічної невідповідності).

Ми пропонуємо вам обладнання для піцерії, б у обладнання їдальні та інших точок громадського харчування, що прошло передпродажну підготовку і є працездатним. Купіть у нас професійне обладнання для кафе б у як механічне так і холодильне, кондитерське б у обладнання та холодильне б у обладнання. Ви не прогадаєте! Надійність-ціна вам буде забезпечено.

Зважилися? Зв'яжіться з Менеджером! Ми оперативно узгодимо питання ціни, стан обладнання та варіанти доставки. Телефонуйте!

* — це умовні одиниці, які наведені тут лише для довідки